Foto natječaj „Papuk i ljudi“

Kako bismo potaknuli sve posjetitelje, slučajne prolaznike i zaljubljenike u prirodu i fotografiju da sinergiju čovjeka i prirodnih ljepota Parka prirode Papuk ovjekovječe objektivom, Javna ustanova organizira foto natječaj „Papuk i ljudi“. Tema će tako biti povezanost čovjeka i prirode koja doprinosi stvaranju boljeg svijeta u kojemu živimo.

Natječaj je otvoren od 26. travnja 2017. i traje do 10. svibnja 2017. godine, a pravo sudjelovanja imaju svi ljubitelji fotografije. Autori na natječaj mogu prijaviti do 3 fotografije koje moraju biti snimljene isključivo na području Parka prirode Papuk.

Nakon što Povjerenstvo izabere fotografije koje će ući u uži izbor, pobjednike će odlučiti broj „lajkova“ na fotografijama koje će biti objavljene na službenoj Facebook stranici Parka prirode Papuk u periodu od 11. svibnja do 25. svibnja 2017. godine.

Proglašenje pobjednika biti će 26. svibnja, odnosno u tjednu kada će Javna ustanova uz brojna događanja obilježiti 18 godina od osnivanja, te 10 godina proglašenja geoparka.

Predviđen nagradni fond iznosi 1000,00kn za 1., 500,00kn za 2. i 300,00kn za 3. mjesto.

Sve detalje i pravila natječaja možete vidjeti na ovom LINK-u.

Ako se želite prijaviti na natječaj morate preuzeti i ispuniti PRIJAVNICU.