Radni sastanci sa korisnicima u Velikoj i Čačincima

Prošla godina, 2017., bila je jedna od najznačajnijih za Park prirode Papuk. Nove investicije, projekti, kao i samo uvođenje novog cjenika kojim se počela vršiti naplata ulaznice u Park šumu Jankovac, doveli su do organizacije dva radna sastanka sa svim dionicima na području Parka.

Sastanci s temom „Park – jučer, danas, sutra“ imali su cilj prikazati stanje Parka od osnutka, tj. 1999. godine, pa sve do danas. Stručni voditelj JU Parka prirode Papuk, Goran Radonić, upoznao je dionike sa stanjem Parka prije, dosadašnim stanjem gdje su ostvarena višemilijunska ulaganja, kao i budućim projektima. Glavna čuvarica prirode, Gordana Kukić, predstavila je turističku infrastrukturu Parka, kao i buduće projekte koji će obogatiti turističku ponudu, te povećati posjećenost Parka prirode Papuk. Predstavljen je i novi cjenik Parka, koji uključuje i naplatu ulaza u Park šumu Jankovac, koja iznosi simboličnih 10 kuna, a uključuje turistički obilazak Jankovca, te promotivni letak.

Kroz radne sastanke, dogovorena je daljnja suradnja, te uzajamna podrška i promocija, ne samo Parka, već i ostalih dionika na području Parka.