Park prirode Papuk izlaže na sajmu turizma Place2GO u Areni Zagreb

Javna ustanova Park prirode Papuk predstavit će se na do sada najvećem Međunarodnom sajmu turizma Place2GO koji se od 17. do 19. ožujka održava u Areni Zagreb.

Ove godine prvi će se put predstaviti neke nove zemlje poput Makedonije, Rusije, Italije, uz već svima znane destinacije koje su redovito na sajmu PLACE2GO poput Indonezije, Tajlanda, Kanade, Turske, Indije, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Belgije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske te mnogobrojni hrvatski izlagači, a vraćaju se Tunis i Malezija.

Petak 17.03. donosi posebno osmišljen B2B dan powered by Hrvatski Telekom po uzoru na svjetske turističke sajmove. Ove godine novost je aplikacija preko koje će svi izlagači i poslovni posjetitelji moći dogovarati sastanke.

Subota i nedjelja, dani namijenjeni građanima, upotpunjeni su predavanjima poznatih blogera i putopisaca, Elle Dvornik, Andree Andrassy, Hrvoja Šalkovića, Gorana Jovića i Ivana Bengerija te brojnih drugih. Neke od travel blogera na PLACE2GO scenu dovodi Mastercard prepoznavši ih kao putopisce koji se, na temelju svog iskustva i znanja, pretvaraju u najutjecajnije aktere u segmentu putovanja. Naime, putnici današnjice razlikuju se od tipičnog putnika kakvog smo poznavali dosad. Preporuke
destinacija traže online, smještaj su platili unaprijed karticom iz topline svog doma, a na internetu su saznali što treba vidjeti i prije dolaska na destinaciju.

Posjetitelje očekuje i veliki broj nagradnih igara i bogate nagrade poput aviokarata i sjajnih putovanja. Ulaz na sajam je besplatan, kao i prošlih godina.

Radno vrijeme sajma

Petak 17. 3.
10 – 16 sati – B2B ulaz samo sa akreditacijama i pozivnicama
16 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

Subota i nedjelja 18. i 19. 3.
10 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

www.turizaminfo.hr